Ramen wassen

Moeilijk bereikbare ramen wassen, 2 beste tips!

Met de juiste tools hoef je helemaal geen dure glazenwasser te laten komen. Moeilijk bereikbare ramen wassen kun je makkelijk zelf. Zo kun je voortaan zelf beslissen wanneer jouw ramen een poetsbeurt nodig hebben en ben je snel klaar met als resultaat: streeploze, schone ramen. Je moet maar net weten hoe je dat aanpakt. Hier de twee beste tips!
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
moeilijk bereikbare ramen wassen

Moeilijk bereikbare ramen wassen zonder glazenwasser

Kun je met geen mogelijkheid bij de eerste etage van je huis komen dan is de Leifheit raamwisser met telescoopsteel; echt iets voor jou. Het grote voordeel: na twee keer ramen lappen heb je de kosten eruit, dat scheelt weer in maandelijkse kosten aan de glazenwasser.

Met deze uitschuifbare steel kun je lekker veel kracht zetten, dankzij de brede borstel kun je makkelijk vuil verwijderen en is je raam eenmaal schoon, dan keer je hem om en kun je met de andere kant het glas droog trekken.

Zo bespaar je weer op een glazenwasser en kun je je ramen poetsen wanneer het nodig is! Het is toch altijd jammer als de glazenwasser op een stormachtige dag komt.

Vanuit je luie stoel moeilijk bereikbare ramen wassen met een robot-ruitenreiniger

De Zoef Robot Bobbie 2.0 heeft een sterke zuigkracht, een aansluitsnoer van 2 meter en een verlengkabel van 4 meter, zo redt Bobbie zelfs je hoge zolderramen.

Met de app kun je Bobbie aanzetten vanuit je luie stoel terwijl Bobbie je ramen streeploos schoon lapt. Dat doet hij heel gestructureerd zonder een millimeter over te slaan.

Voor een glazenwasser betaal je voor het hele huis als snel €15 tot €25,- per keer, als je de Zoef Robot Bobbie aanschaft dan staat dat gelijk aan bijna 26 tot 16 keer de glazenwasser laten komen. Je kunt voor jezelf gaan berekenen hoe lang het duurt voordat je het bedrag eruit hebt gehaald, afhankelijk van hoe vaak je je glazenwasser laat komen.

Bobbie kun je ook voor andere gladde oppervlakken gebruiken, zoals: deuren, tafels, spiegels en badkamertegels. Je hoeft maar twee handelingen te doen: Bobbie op de schoon te maken plek plaatsen en Bobbie aanzetten.

Kijk je graag vanuit je luie stoel toe hoe jouw robot de ramen lapt zonder dat je een kopje koffie voor hem hoeft te zetten, dan is Bobbie echt iets voor jou! Je moet even flink in de buidel tasten maar dan heb je er wel jarenlang plezier van!

Succes met ramen lappen!

Meer lezen over ramen lappen? Lees dan:

Delen:

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Suus-portretfoto

Suus Sengers

Schoonmaakspecialist

Suus deelt alles wat je moet weten over schoonmaken en geeft schoonmaak tips waar je snel mee klaar bent mét resultaat.

Bewaar op pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de afbeelding en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Alle informatie op suusmaaktschoon wordt met de grootste zorg samengesteld en is auteursrechtelijk beschermd. Alle gebruik van de aangeboden content is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Suusmaaktschoon.nl en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. Er zullen juridische stappen ondernomen worden bij ongeoorloofd kopiëren.

product advies suus
Bekijk ook

Het ultieme handboek voor het verwijderen van schimmel

Alles over het verwijderen van schimmel uit kitranden. Zo zorg je ervoor dat schimmel voor altijd wegblijft! Welke producten werken wel en welke minder?

Ramen lappen is nog nooit zo makkelijk geweest!

Ramen lappen op een makkelijke manier, hoe doe je dat? Met deze tools wordt ramen lappen kinderspel. Je moet het maar net weten.

Top 5 beste raamwisser voor een streeploos resultaat

Een goede raamwisser moet ervoor zorgen dat er geen strepen achterblijven op het glas en nog veel meer. Hier de beste raamwissers voor een streeploos resultaat.
product advies suus
Actueel

Je wc schoonmaken: de belangrijkste feiten die je moet weten!

Grondig de wc schoonmaken alsof je ieder moment hoogstaand bezoek verwacht. Gelukkig kost dat met deze schoonmaaktips helemaal niet veel tijd.

Je kunt perfect zelf schoonmaakmiddel maken met azijn! 16 diy

Je kunt zelf schoonmaakmiddel maken met azijn! Azijn is spotgoedkoop dus per saldo ben je veel voordeliger uit. Hier 16 simpele recepten.

Let op! Dit zijn de 8 grootste nadelen van wasverzachter

Hier alle nadelen van wasverzachter. Stap over op een beter alternatief. Zo bespaar je een geld en wordt je was op een milieuvriendelijke manier nog zachter!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang een gratis e-book met de beste tips om consumptievlekken te verwijderen.

ZOEKEN