Combined Shape

Deel dit artikel:

Deel dit artikel

Moeilijk bereikbare ramen wassen, 2 beste tips!

moeilijk bereikbare ramen wassen
moeilijk bereikbare ramen wassen
Met de juiste tools hoef je helemaal geen dure glazenwasser te laten komen. Moeilijk bereikbare ramen wassen kun je makkelijk zelf. Zo kun je voortaan zelf beslissen wanneer jouw ramen een poetsbeurt nodig hebben en ben je snel klaar met als resultaat: streeploze, schone ramen. Je moet maar net weten hoe je dat aanpakt. Hier de twee beste tips!

Moeilijk bereikbare ramen wassen zonder glazenwasser

Kun je met geen mogelijkheid bij de eerste etage van je huis komen dan is de Leifheit raamwisser met telescoopsteel; echt iets voor jou. Het grote voordeel: na twee keer ramen lappen heb je de kosten eruit, dat scheelt weer in maandelijkse kosten aan de glazenwasser.

Met deze uitschuifbare steel kun je lekker veel kracht zetten, dankzij de brede borstel kun je makkelijk vuil verwijderen en is je raam eenmaal schoon, dan keer je hem om en kun je met de andere kant het glas droog trekken.

Zo bespaar je weer op een glazenwasser en kun je je ramen poetsen wanneer het nodig is! Het is toch altijd jammer als de glazenwasser op een stormachtige dag komt.

Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:37 am

Vanuit je luie stoel moeilijk bereikbare ramen wassen met een robot-ruitenreiniger

De Robot ramenwasser Liectroux® heeft een sterke zuigkracht en een aansluitsnoer van 6 meter, zo redt deze robot zelfs je hoge zolderramen.

Met de afstandsbediening of de app kun je de robot aanzetten vanuit je luie stoel terwijl het apparaat je ramen streeploos schoon lapt. Dat doet hij heel gestructureerd zonder een millimeter over te slaan.

Voor een glazenwasser betaal je voor het hele huis als snel €15 tot €25,- per keer. Schaf je deze robot ramenwasser aan, dan heb je na enige tijd het bedrag dat je anders aan een glazenwasser kwijt bent helemaal terugverdiend.

Deze robot kun je ook voor andere gladde oppervlakken gebruiken, zoals: deuren, tafels, spiegels, badkamertegels en zelfs voor houten vloeren. Je hoeft maar twee handelingen te doen: de robot op de schoon te maken plek plaatsen en aanzetten.

Kijk je graag vanuit je luie stoel toe hoe jouw robot de ramen lapt zonder dat je een kopje koffie voor hem hoeft te zetten, dan is deze robot ramenwasser echt iets voor jou! Je moet even flink in de buidel tasten maar dan heb je er wel jarenlang plezier van! Klik voor meer informatie op onderstaande button.

Liectroux®
Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:19 am

Succes met ramen lappen!

streeploos ramen wassen

Schoon in 10 minuten

Wil je nog meer handige tips weten? Lees dan mijn boek: Schoon in 10 minuten. Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is dit boek echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken. Het boek is verkrijgbaar bij de boekwinkel en bij online winkels zoals bol.com. Wil je graag een gesigneerd exemplaar bestellen, klik dan hier.

110-190 cm
Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:37 am

suusmaaktschoon

Schoon in 10 minuten

Het ultieme boek om je huis snel schoon te maken én te houden

Bewaar op pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de afbeelding en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee Suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Deze website wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. 

Ontvang een e-mail bij nieuwe artikelen van Suus

Ontvang eens per twee weken de nieuwste tips en artikelen in je mailbox.

Jouw E-mailadres wordt enkel gebruikt om je op de hoogte te houden. Bekijk ook de privacy policy 

Suus Sengers

Schoonmaakspecialist

Suus deelt alles wat je moet weten over schoonmaken en geeft schoonmaak tips waar je snel mee klaar bent mét resultaat.

Deel dit artikel:

Schoon in 10 minuten

Het ultieme boek om je huis snel schoon te maken én te houden

Lees ook

schoonmaken met microvezeldoekjes-
Zo zit dat!
ramen lappen makkelijk
Zo kan het ook!