Combined Shape

Deel dit artikel:

Deel dit artikel

Top 5 beste raamwisser voor een streeploos resultaat

top 5 beste raamwisser
top 5 beste raamwisser
Een goede raamwisser moet ervoor zorgen dat er geen strepen achterblijven op het glas. De wisser moet ál het water verwijderen, het liefst tot in de hoekjes. En de raamwisser moet breed genoeg zijn. Hier de allerbeste raamwissers voor een glanzend en streeploos resultaat.

De top 5 allerbeste raamwissers

5.De Leifheit powerslide raamwisser – 40 centimeter

De leifheit powerslide raamwisser heeft een breedte van 40 centimeter waarmee je een groot oppervlakte kan droog zemen. Het grote voordeel is dat je vrij snel klaar bent en het water perfect wordt verwijderd.

Je kunt vanwege het beweegbaar scharniergewricht zigzaggend de ramen drogen. Het scharniergewricht kun je ook vastzetten om met vaste hand van boven naar beneden het water weg te trekken.

Voor de wat kleinere raampjes is deze raamtrekker niet geschikt, maar als je grotere ramen wilt drogen dan ben je lekker snel klaar!

Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:38 am

4.De Unger raamwisser plus – 30 centimeter

Deze stevige roestvrijstalen Unger raamwisser is goed, degelijk en sterk! Het rubberen handvat ligt fijn in de hand; je voelt meteen dat je kwaliteit in je handen hebt.

De wisser maakt de ramen streeploos droog tot in de hoekjes. Deze trekker is duurzaam en gebruiksvriendelijk.

De Unger raamwisser past op alle Unger telescoopstelen; die zijn verkrijgbaar in stelen van 60 cm en 120 cm; kun je het keukentrapje lekker in de kast laten staan om de hoge ramen te lappen.

Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:43 am

3.De ErgoTec NINJA raamwisser – 45 centimeter

Van deze ErgoTec NINJA wisser raamwisser is de breedte een groot voordeel als je grote ramen hebt en vliegensvlug klaar wilt zijn. De raamwisser verwijdert het water perfect en er blijven geen strepen achter op het glas.

Het wisgedeelte is ook nog draaibaar waardoor je gemakkelijk tussen de lastige hoeken komt. De wisser is zo licht als een veertje en heeft een ergonomische handgreep.

Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:34 am

2.De Leifheit raamwisser met telescoopsteel – 28 centimeter

De Leifheit raamwisser met telescoopsteel is weliswaar qua zeembreedte smaller dan de andere vier wissers, maar je kunt er dankzij de telescoopsteel wel flink mee de hoogte in, je kunt met gemak de eerste verdieping van je huis halen.

Het grote voordeel: na twee keer ramen lappen heb je de kosten eruit, dat scheelt weer in maandelijkse kosten aan de glazenwasser. De trekker is lekker stevig en met deze uitschuifbare steel kun je veel kracht zetten, dankzij de microvezeldoek kun je makkelijk vuil verwijderen en is je raam eenmaal schoon, dan keer je hem om en kun je met de andere kant het glas droog trekken.

Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:37 am

1. De beste raamwisser: Unger S-Wisser – 35 centimeter

(€22,08 – 2022)

Deze Unger S-Wisser met ergonomische handgreep wordt niet voor niets door professionele glazenwassers gebruikt en staat vanwege de perfecte resultaten op nummer 1.

Het is een degelijke wisser die nog geen druppeltje water op het glas achterlaat. En nog een groot voordeel: je komt helemaal tot aan de uiterste randjes van het kozijn; wat vaak met andere raamwissers niet helemaal lukt. Qua prijs valt deze raamwisser mee en hebt er jarenlang plezier van!

Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:44 am

Je zult zien: als je de juiste raamwisser in huis hebt, scheelt dat toch weer heel veel frustratie. Ramen lappen is niet het leukste klusje wat er is, maar met het juiste gereedschap wordt het vanzelf een stuk leuker, en kun je weer trots naar buiten kijken, zonder ergens een streep of vlekje te bespeuren. Succes met je keuze!

streeploze ramen

Schoon in 10 minuten

Wil je nog meer handige tips weten? Lees dan mijn boek: Schoon in 10 minuten. Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is dit boek echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken. Het boek is verkrijgbaar bij de boekwinkel en bij online winkels zoals bol.com. Wil je graag een gesigneerd exemplaar bestellen, klik dan hier.

40 cm
Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:38 am
28 cm - (tot 190 cm)
Laatst bijgewerkt op: februari 4, 2023 - 12:37 am

suusmaaktschoon

Schoon in 10 minuten

Het ultieme boek om je huis snel schoon te maken én te houden

Bewaar op pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de afbeelding en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee Suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Deze website wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. 

Ontvang een e-mail bij nieuwe artikelen van Suus

Ontvang eens per twee weken de nieuwste tips en artikelen in je mailbox.

Jouw E-mailadres wordt enkel gebruikt om je op de hoogte te houden. Bekijk ook de privacy policy 

Suus Sengers

Schoonmaakspecialist

Suus deelt alles wat je moet weten over schoonmaken en geeft schoonmaak tips waar je snel mee klaar bent mét resultaat.

Deel dit artikel:

Schoon in 10 minuten

Het ultieme boek om je huis snel schoon te maken én te houden

Lees ook

schoonmaken met microvezeldoekjes-
Zo zit dat!
ramen lappen makkelijk
Zo kan het ook!