Combined Shape

Deel dit artikel:

Deel dit artikel

2 x zo snel strijken met deze extra dikke strijkplankhoes

strijkplankhoes kopen
strijkplankhoes kopen
Misschien denk je: een strijkplankhoes is een strijkplankhoes. Maar niets daarvan is waar. Ik ben de grote bofkont die de AirPro Fibre Fixer Strijkplankhoes mocht testen. Conclusie: er is wel degelijk een groot verschil tussen deze hoes en een standaard uit de winkel. Lees hier mijn bevindingen.

Strijkplankhoes met onderlaag

Wat maakt de AirPro Fibre Fixer Strijkplankhoes nou extra bijzonder? Allereerst heeft deze strijkplankovertrek maar liefst 6 lagen: een katoenen toplaag, een schuimlaag, een moltonlaag, een aluminiumlaag , bubbelfolie en een aluminiumlaag. Nu komt het: de aluminiumlaag reflecteert hitte. Je raadt het vast al: dat laatste zorgt ervoor dat je twee keer zo snel klaar bent met strijken.

Ten tweede zorgt de folie ervoor dat de druppels die uit jouw stoomstrijkijzer komen niet meer op de vloer druppelen. Zo houd je het lekker droog tijdens het strijken.

Ten derde zijn er geen schadelijke stoffen gebruikt bij het produceren van de katoenen stof. Bovendien kun je vanwege de hitte-reflectie op lagere temperatuur strijken. En je hoeft dankzij de reflectie maar aan één kant te strijken. Zo ben je milieuverantwoord bezig en ook nog eens snel klaar.

Is je strijkplank nat na strijken?

Dit is toch wel een van de meest gehoorde klachten van de echte strijkers onder ons. Een natte strijkplank na het strijken. Koop je een Hema strijkplankhoes of een nog goedkopere van de Action, dan kun je maar beter geen stoomstrijkijzer gebruiken. Grote kans dat je strijkplank kletsnat wordt.

Met de AirPro Fibre Fixer Strijkplankhoes zal je daar totaal geen last van hebben. Het anti-drup systeem zorgt er namelijk vanzelf voor dat de boel lekker droog blijft. Zo kun je weer een ergernisje afvinken.

strijkplankhoes kopen airpro

AirPro Fibre Fixer Strijkplankhoes testresultaten

Voor de fervente strijkers onder ons is de AirPro Fibre Fixer Strijkplankhoes echt een must. En niet alleen voor de enthousiaste strijkers. Ook voor mensen die in eerste instantie nooit strijken omdat ze het een tijdrovend klusje vinden.

De eerste keer dat je de hoes gebruikt is hij nog wat gekreukt en moet je hem flink straktrekken met de carl cord winder. Als je vervolgens de hoes even strijkt zit hij meteen comfortabel om de plank.

Ben je gewend om met je stoomstrijkijzer op de hoogste stand te strijken? Zet ‘m maar meteen een of twee standen lager. Door de hittereflectie is de hoogste stand helemaal niet meer nodig. De hoes zorgt zelf wel voor extra hitte.

Worstel je ook altijd met je dekbedhoes? Heb je de ene kant gehad, moet de andere kant nog gestreken worden. Tegen de tijd dat je die hebt gestreken is de eerste kant alweer gekreukt. Deze frustratie behoort tot de verleden tijd. Je hoeft dankzij deze strijkplankovertrek maar één kant te strijken, de andere kant wordt automatisch mee gestreken.

beddengoed wassen

Dit geldt niet alleen voor je dekbedhoes, maar voor alles! Alles wat een dubbele laag heeft hoeft maar aan één kant gestreken te worden. Zo heb je je T-shirts, kussenslopen, broeken en overhemden twee keer zo snel glad.

Dan nog even over de hoes: die voelt zeer comfortabel aan. Veel prettiger dan zo’n dunne Hema strijkplankhoes. Het is alsof je je wasgoed op een stevig, strak kussen legt waardoor je strijkijzer soepeler over de stof beweegt.

De uitspraak ‘Goedkoop is duurkoop’ is niet voor niets ooit in het leven geroepen. Met goed gereedschap en goede middelen wordt ieder klusje een fluitje van een cent. Dat geldt zeker ook voor deze hoes. Je zult er jarenlang plezier van hebben, het bespaart je ook nog tijd en uiteindelijk ook geld.

Voor meer informatie klik op onderstaande button.

airpro strijkplankhoes

Strijkplankhoes

AirPro Fibre Fixer

Geen ruimte voor een strijkplank

Misschien wil je dolgraag in een strak gestreken bed liggen maar woon je te klein om een strijkplank in je huis te stallen. Dan heb je van hetzelfde merk de AirPro Fibre Fixer Strijkdeken.

Deze deken werkt precies hetzelfde als bovenstaande strijkplankhoes. Het enige verschil is dat je geen strijkplank nodig hebt. Je legt de deken gewoon op tafel en strijken maar! Dat is natuurlijk ook superhandig voor je dochter of zoon die net op kamers gaat.

Lees ook: 4 redenen waarom de Philips kledingstomer fantastisch is

Conclusie

Ik ben erg enthousiast over deze revolutionaire strijkplankovertrek. Alles wat het huishouden makkelijker maakt en ook nog eens van goede kwaliteit is krijgt van mij een dikke 10. Zo ook deze hoes. Ik hoop dat ik je hiermee verder heb geholpen met de beslissing om een goede overtrek aan te schaffen. Succes!

Bekijk hier alle AirPro strijkplankhoezen en strijkdekens van VDM Home Products.

strijken zonder strijkijzer tips

Schoon in 10 minuten

Wil je nog meer handige tips weten? Lees dan mijn boek: Schoon in 10 minuten. Ben je dol op poetsen, of heb je er juist een broertje dood aan? In beide gevallen is dit boek echt iets voor jou! Met de tips & tricks kun je (bijna) iedere dag wel een klusje afvinken en ben je in 10 minuten klaar. Met grappige anekdotes over schoonmaakblunders, vieze studentenhuizen en voedselexplosies in de keuken. Het boek is verkrijgbaar bij de boekwinkel en bij online winkels zoals bol.com. Wil je graag een gesigneerd exemplaar bestellen, klik dan hier.

suusmaaktschoon

Schoon in 10 minuten

Het ultieme boek om je huis snel schoon te maken én te houden

Bewaar op pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de afbeelding en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee Suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Deze website wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. 

Ontvang een e-mail bij nieuwe artikelen van Suus

Ontvang eens per twee weken de nieuwste tips en artikelen in je mailbox.

Jouw E-mailadres wordt enkel gebruikt om je op de hoogte te houden. Bekijk ook de privacy policy 

Suus Sengers

Schoonmaakspecialist

Suus deelt alles wat je moet weten over schoonmaken en geeft schoonmaak tips waar je snel mee klaar bent mét resultaat.

Deel dit artikel:

Schoon in 10 minuten

Het ultieme boek om je huis snel schoon te maken én te houden

Lees ook

spijkerbroek wassen
Goed om te weten
Review Philips kledingstomer
Review