Consumptievlekken

Hoe verwijder je babypoep uit kleding?

Heeft er een babypoep-explosie plaatsgevonden en zit het mosterdgele goedje nu op zijn rompertje of erger nog: op zijn mooie, nieuwe pakje? Dan moet je het zo snel mogelijk schoonmaken! Als je het niet op de goede manier eruit haalt, krijg je het nooit meer weg. Hier 2 tips waarmee je de baby ontlasting met gemak uit de babykleertjes verwijdert.
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tip 1: Hoe verwijder je babypoep met soda?

Benodigdheden

Hoe?

  1. Maak een sopje van warm water met een flinke schep soda erbij
  2. Laat het rompertje of ander kledingstuk een paar uurtjes weken in het teiltje
  3. Was het kledingstuk op minimaal 60℃
  4. Weg vlek!


Tip 2: Hoe verwijder je babypoep met ossengalzeep?

Benodigdheden

Hoe?

  1. Maak de ossengalzeep een beetje nat
  2. Bestrijk de babypoepvlek met de zeep
  3. Wrijf de zeep in met je vingers
  4. Was direct het kledingstuk volgens wasvoorschrift, maar niet hoger dan 30 of 40°C, boven de 50°C werkt de ossengalzeep niet meer.
  5. Weg is de vlek!


Wil je weten welke vlekken nog meer zijn te verwijderen met ossengalzeep? Lees dan 20 vlekken die je kunt verwijderen met ossengalzeep

Succes met het verwijderen van de babypoep vlek!

Heb je nog andere vlekken die je graag wil behandelen, zie dan mijn andere artikelen over vlekken.

CONTROL-VLEK-DELETE

Ontvang het gratis e-book over vlekken

Heb je een koffievlek, chocoladevlek, theevlek, vetvlek of andere rampzalige consumptievlek? Voor bijna iedere vlek is er wel een middeltje dat je uit de brand helpt. Je moet alleen net weten welke truc je bij welke vlek moet uithalen voor een vlekkeloos resultaat. In Control-Vlek-Delete Consumptievlekken staan meer dan 50+ methodes om de meest voorkomende consumptievlekken te verwijderen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book (t.w.v. €2,49) met de beste tips om consumptievlekken te verwijderen.

Delen:

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Suus-portretfoto

Suus Sengers

Schoonmaakspecialist

Suus deelt alles wat je moet weten over schoonmaken en geeft schoonmaak tips waar je snel mee klaar bent mét resultaat.

Bewaar op pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de afbeelding en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Alle informatie op suusmaaktschoon wordt met de grootste zorg samengesteld en is auteursrechtelijk beschermd. Alle gebruik van de aangeboden content is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Suusmaaktschoon.nl en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. Er zullen juridische stappen ondernomen worden bij ongeoorloofd kopiëren.

product advies suus
Bekijk ook

De 4 beste trucs ooit om zweetvlekken uit kleding te krijgen

Oké, het ziet er niet al te elegant uit: natte plekken onder je oksels. Gelukkig zijn er 4 geweldige manieren om zweetvlekken uit kleding te verwijderen!

Foundation verwijderen uit kleding, 2 beste tips!

Vloeibare foundation nestelt zich tot diep in de vezels. Begin direct met foundation verwijderen uit kleding voordat het te laat is met behulp van deze 2 tips!

Hoe verwijder je mascara vlekken uit kleding?

Met deze 3 methodes is het heel simpel om mascara vlekken uit kleding te krijgen. Ga aan de slag en je ziet niets meer van die vieze zwarte of bruine klodder.
product advies suus
Actueel

Je wc schoonmaken: de belangrijkste feiten die je moet weten!

Grondig de wc schoonmaken alsof je ieder moment hoogstaand bezoek verwacht. Gelukkig kost dat met deze schoonmaaktips helemaal niet veel tijd.

Je kunt perfect zelf schoonmaakmiddel maken met azijn! 16 diy

Je kunt zelf schoonmaakmiddel maken met azijn! Azijn is spotgoedkoop dus per saldo ben je veel voordeliger uit. Hier 16 simpele recepten.

Let op! Dit zijn de 8 grootste nadelen van wasverzachter

Hier alle nadelen van wasverzachter. Stap over op een beter alternatief. Zo bespaar je een geld en wordt je was op een milieuvriendelijke manier nog zachter!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang een gratis e-book met de beste tips om consumptievlekken te verwijderen.

ZOEKEN