Consumptievlekken

Hoe verwijder je spinazie vlekken uit kleding?

Spinazie vlekken verwijderen is niet iets waar je dagelijks tegenaan loopt maar als het gebeurt is het natuurlijk wel handig als je weet op welke manier je de vlek het handigs uit je kleding krijgt. Het is heel simpel en ik ga je verklappen wat de beste truc is!
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
spinazie vlekken verwijderen

Hoe verwijder je spinazie vlekken met een aardappel?

Is je kind of kleinkind lekker aan het smullen van zijn spinazie, landt er een grote klodder op zijn net gewassen truitje. Zo’n spinazievlek ziet er meteen zo kansloos en agressief uit, toch is er een gouden truc om de vlek te verwijderen en de ingrediënten die je daarvoor nodig hebt, heb je vast in huis!

Benodigdheden

Hoe?

  1. Snijd een rauwe aardappel in tweeën
  2. Wrijf met het snijvlak over de vlek
  3. Is de vlek nog niet weg: druppel alcohol op het snijvlak
  4. Wrijf nogmaals over de vlek
  5. Was het kledingstuk volgens wasvoorschrift
  6. Weg is de vlek!

spinazie vlekken

Als alle vlekken zo makkelijk te verwijderen waren dan zou dat ons enorm veel stress schelen. Succes met het verwijderen van de spinazievlek!

Heb je nog andere vlekken die je graag wilt behandelen, zie dan mijn andere artikelen over vlekken.

CONTROL-VLEK-DELETE

Ontvang het gratis e-book over vlekken

Heb je een koffievlek, chocoladevlek, theevlek, vetvlek of andere rampzalige consumptievlek? Voor bijna iedere vlek is er wel een middeltje dat je uit de brand helpt. Je moet alleen net weten welke truc je bij welke vlek moet uithalen voor een vlekkeloos resultaat. In Control-Vlek-Delete Consumptievlekken staan meer dan 50+ methodes om de meest voorkomende consumptievlekken te verwijderen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang een gratis e-book (t.w.v. €2,49) met de beste tips om consumptievlekken te verwijderen.

Delen:

Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Suus-portretfoto

Suus Sengers

Schoonmaakspecialist

Suus deelt alles wat je moet weten over schoonmaken en geeft schoonmaak tips waar je snel mee klaar bent mét resultaat.

Bewaar op pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de afbeelding en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Suusmaaktschoon.nl wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. Let op: de genoemde prijzen hebben een beperkte geldigheidsduur. Suusmaaktschoon.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor prijsafwijkingen.

Alle informatie op suusmaaktschoon wordt met de grootste zorg samengesteld en is auteursrechtelijk beschermd. Alle gebruik van de aangeboden content is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Suusmaaktschoon.nl en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link. Er zullen juridische stappen ondernomen worden bij ongeoorloofd kopiëren.

product advies suus
Bekijk ook

10 vlekken uit kleding met baking soda, begin direct!

Je krijgt een heleboel vlekken uit kleding met Baking Soda! Baking Soda heeft een absorberend vermogen waardoor de vlek uit het textiel wordt getrokken.

Kauwgom uit kleding verwijderen, zo doe je dat!

Heeft je kind een knalroze kauwgombel geblazen? En is die uiteen gespat? Geen paniek! Met deze 4 succesvolle manieren kun je kauwgom uit kleding verwijderen.

Fruitvlekken verwijderen uit kleding, zo doe je dat!

Fruitvlekken verwijderen uit kleding is appeltje eitje. Ga aan de slag met een van deze drie tips om je kleren weer mooi schoon te krijgen.
product advies suus
Actueel

Je wc schoonmaken: de belangrijkste feiten die je moet weten!

Grondig de wc schoonmaken alsof je ieder moment hoogstaand bezoek verwacht. Gelukkig kost dat met deze schoonmaaktips helemaal niet veel tijd.

Je kunt perfect zelf schoonmaakmiddel maken met azijn! 16 diy

Je kunt zelf schoonmaakmiddel maken met azijn! Azijn is spotgoedkoop dus per saldo ben je veel voordeliger uit. Hier 16 simpele recepten.

Let op! Dit zijn de 8 grootste nadelen van wasverzachter

Hier alle nadelen van wasverzachter. Stap over op een beter alternatief. Zo bespaar je een geld en wordt je was op een milieuvriendelijke manier nog zachter!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

En ontvang een gratis e-book met de beste tips om consumptievlekken te verwijderen.

ZOEKEN