Combined Shape

Deel dit artikel:

Deel dit artikel

4 redenen waarom de Philips kledingstomer fantastisch is

Review Philips kledingstomer
Review Philips kledingstomer
Nu de vakantie aanbreekt is de Philips kledingstomer ideaal om in je koffer mee te nemen. Maar ook is het handig om snel even een kreukeltje weg te werken, zonder dat je weer de strijkplank uit de kast hoeft te trekken. En er zijn nog meer voordelen om dit handige apparaatje in huis te hebben…

Philips Kledingstomer steam&go wat is dat?

De Philips Steam&Go Plus kledingstomer is een klein en licht apparaatje. Het is makkelijk te bedienen en ligt fijn in de hand. Vanwege het kleine formaat kun je de handstomer makkelijk in je koffer meenemen.

De kledingstomer is op twee manieren te gebruiken. Wil je het hele kledingstuk stomen dan kun je het beter ophangen. Gaat het enkel om een klein kreukeltje dan kun je het kledingstuk beter vlak leggen.

Zodra je de handstomer aanzet, is hij na 45 seconden klaar voor gebruik. Heb je een wat dikkere stof dan zet je het opzetborsteltje op de handstomer. De knop houd je tijdens het stomen steeds ingedrukt. Laat je hem los, dan stopt hij met stomen.

De kledingstomer heeft een waterreservoir dat makkelijk afneembaar is. Zo kun je dat tussendoor makkelijk even bijvullen. Met een vol reservoir kun je max twee kledingstukken stomen. Tot slot zit er bij de kledingstomer een hittebestendige handschoen waardoor de hete stoom niet op je huid terecht komt.

Voordelen Philips kledingstomer

Nu je weet hoe het apparaatje functioneert, wordt het tijd om te vertellen waarom ik niet meer zonder de Philips Steam&Go Plus kledingstomer kan.

1. Kledingstomer voor op reis

Deze kledingstomer is superhandig voor op reis. Heb je enkel handbagage… dan nog krijg je dit apparaatje makkelijk mee. Zo kun je op vakantie toch even snel een kreukeltje wegwerken. Hup apparaatje aan en stomen maar.

Kleine kanttekening: denk nu niet: ik neem mijn hele linnen collectie mee op vakantie. Omdat linnen stofjes erg stijf zijn, is linnen niet geschikt om te stomen. Dunnere stofjes heb je echter binnen no-time glad gestoomd. Zo kan jij ’s avonds lekker met een glad jurkje over de boulevard flaneren.

2. Philips Kledingstomer verwijdert stank

Op warmere dagen wil je nog weleens flink transpireren. Voordat je het weet ruikt je favoriete jurk niet meer zo fris. Voordat die dan weer gewassen en gedroogd is ben je een dag verder. 

Heb je net een gezellig restaurant geboekt en wil je per se dat ene jurkje aan? Pak dan de kledingstomer erbij en stoom de stank weg. Werkt perfect! Volgens Philips worden ook nog eens 99% van de bacteriën gedood. Heb je straks weer lekker een frisse jurk.

zweetvlekken uit kleding

3. De kledingstomer is multifunctioneel

In eerste instantie is de kledingstomer bedoeld voor je kleding. Máár je kunt hem ook prima gebruiken voor gestoffeerd meubilair of voor je gordijnen.

Wil je je bank een opfrisbeurt geven en heb je geen stoomapparaat in huis, pak dan de handstomer erbij. Het kost wat meer tijd dan met dit apparaat (mijn favoriete stoomreiniger) maar ja… als je het apparaat toch in huis hebt…

4. Kledingstomer ipv strijkijzer

Sommige mensen hebben nu eenmaal een hekel aan strijken. Of ze hebben er echt geen tijd voor. Dan biedt de Philips kledingstomer een perfecte oplossing. Je gaat er geen hele dekbedden mee glad stomen, maar even een blouse gladmaken is met deze handstomer zo gepiept.

De kledingstomer is geen vervanging voor een echt strijkijzer, maar zeker geschikt als je niet per se al je linnengoed strak gestreken wilt hebben.

strijken zonder strijkijzer tips

Ten slotte

Niet alleen ik ben positief over de Philips kledingstomer, ook de Consumentenbond was in 2015 al te spreken over dit handige apparaatje. Wil je graag meer informatie over deze handstomer? Klik dan op onderstaande button. Op bol.com kun je veel enthousiaste reviews lezen. Succes!

Steam&Go Plus GC365/80
Laatst bijgewerkt op: augustus 10, 2022 - 11:41 pm

Bewaar op pinterest

Wil je deze informatie bewaren voor later? Klik op de afbeelding en pin hem op Pinterest! Volg Suus ook op Pinterest

Dit artikel bevat verwijzingen naar diverse webwinkels. Als je via de links bestelt, steun je daarmee Suusmaaktschoon.nl, waarvoor Suus je alvast enorm wil bedanken. Deze website wordt niet gesponsord door de genoemde webwinkels. 

Ontvang een e-mail bij nieuwe artikelen van Suus

Ontvang eens per twee weken de nieuwste tips en artikelen in je mailbox.

Jouw E-mailadres wordt enkel gebruikt om je op de hoogte te houden. Bekijk ook de privacy policy 

Suus Sengers

Schoonmaakspecialist

Suus deelt alles wat je moet weten over schoonmaken en geeft schoonmaak tips waar je snel mee klaar bent mét resultaat.

Deel dit artikel:

Lees ook

strijkplankhoes kopen
Review
beddengoed wassen
Weltrusten!