ARTIKELEN

Schoonmaken

Artikelen van Suus met diverse tips en
advies over schoonmaken

De 11 echt meest vieze plekken in jouw keuken

Slecht nieuws: bepaalde plekken in je keuken bevatten meer ziektekiemen dan een toilet. Wat zijn de meest vieze plekken in jouw keuken en hoe maak je ze schoon?

Bloemen verzorgen en vers houden, 7 belangrijke basis regels

Yes! Bloemen in huis, daar vrolijken we van op. Gelukkig zijn er een heleboel trucs om bloemen langer vers te houden. Een bos bloemen verzorgen doe je zo!

Computer schoonmaken, deze 6 handige trucs wil je weten!

De computer schoonmaken is met deze tips een klusje van niks. Lees snel alle beste tips and tricks om je computer er weer uit te laten zien als nieuw!

Met deze 10 tips heb je nooit meer last van hondenlucht in huis

Ruikt je huis naar een hondenpension? Gelukkig zijn er een heleboel trucjes om de hondenlucht uit huis te krijgen en ruikt je woning erna weer lekker fris!

Afzuigkap schoonmaken, hier 3 super snelle methodes

De afzuigkap schoonmaken: met deze 3 snelle en simpele stappenplannen krijg je de afzuigkap en het filter smetteloos schoon. Wacht niet langer, ga aan de slag!

Gft bak schoonmaken in 8 kleine stappen, zo simpel is het!

De gft bak schoonmaken en schoon houden, hoe doe je dat goed en snel? Hier een heleboel gouden tips voor een frisse kliko zonder stank en ongedierte!

Insecten verwijderen van auto, hier 3 super snelle tips!

Zit je auto onder de vlekjes, vleugeltjes en sprietjes, dan moet je zo snel mogelijk de restantjes van de insecten verwijderen! Lees snel deze 3 beste tips!

Alles wat je wilt weten over schoonmaken met microvezeldoekjes

Schoonmaken met microvezeldoekjes heeft veel voordelen. Wil je ze veilig gebruiken, zonder het milieu te schaden? Lees dan snel alle ins & outs!

MEEST GELEZEN

Schoonmaken

Alles wat je moet weten over schoonmaken

Suus deelt haar ervaring om jouw huisje makkelijk en snel schoon te krijgen (en te houden). Suus geeft advies en schoonmaaktips waar je snel mee aan de slag kunt en ook snel mee klaar bent mét resultaat. Alles voor een schoon huisje!

ZOEKEN