ARTIKELEN

Schoonmaken

Artikelen van Suus met diverse tips en
advies over schoonmaken

Fruitvliegjes in huis? Met deze 5 tips ben je er snel van af!

Last van fruitvliegjes in huis? Gelukkig ben je er met een paar huishoudelijke aanpassingen en benodigdheden weer snel van af.

Hoe kun je het beste slippers schoonmaken? 3 tips and tricks!

Zijn je teenslippers niet meer fris? Geen paniek! Gelukkig zijn er meerdere simpele manieren om ze op te frissen! Slippers schoonmaken, hier 3 beste manieren!

Mieren in huis bestrijden, hier het ultieme handboek!

Ziet jouw aanrecht zwart van de mieren? En wil je definitief van de mierenplaag afkomen? Dat gaat je lukken met deze beste tips tegen mieren in huis!

Verweerd zink schoonmaken, hier 2 super simpele tips!

Verweerd zink schoonmaken, hier de 2 beste tips! Voor ieder gewenst resultaat is een oplossing! Zo worden je zinken plantenpotjes weer brandschoon!

De BBQ schoonmaken, dit is verreweg de snelste manier!

Volg je deze tips dan kun je bliksemsnel de barbecue schoonmaken. Superhandig voor als je na je avondje barbecueën geen gedoe wilt!

Eerste hulp bij witte schimmel op kamerplanten

Witte schimmel op kamerplanten kun je met deze tips heel goed behandelen, en je hebt daar geen giftige goedjes voor nodig.

Kamerplanten schoonmaken, 5 simpele basis tips!

Een laag stof op de bladeren blokkeert het zonlicht en dat hebben planten nu juist nodig om voedingstoffen te produceren. Kamerplanten schoonmaken doe je zo!

Muggen bestrijden met deze beste tips!

Heb je last van muggen in huis? Goed nieuws: het perfecte middel om die rotbeestjes af te weren bestaat. Je moet het maar net weten. Muggen bestrijden doe je zo!

MEEST GELEZEN

Schoonmaken

Alles wat je moet weten over schoonmaken

Suus deelt haar ervaring om jouw huisje makkelijk en snel schoon te krijgen (en te houden). Suus geeft advies en schoonmaaktips waar je snel mee aan de slag kunt en ook snel mee klaar bent mét resultaat. Alles voor een schoon huisje!

ZOEKEN