ARTIKELEN

Schoonmaken

Artikelen van Suus met diverse tips en
advies over schoonmaken

Kaarsvet verwijderen van 24 soorten materialen, de beste tips!

Goede nieuws: waar het kaarsvet ook terechtkomt, je krijgt het altijd schoon! Met deze tips kun je kaarsvet verwijderen van alle soorten materialen!

15 dingen die je perfect kunt schoonmaken met afwasmiddel

Omdat afwasmiddel de eigenschap heeft om vet op te lossen, kun je er meer mee reinigen dan alleen de vaat. Deze 15 dingen kun je schoonmaken met afwasmiddel!

In 8 handige, kleine stappen vieze LEGO® schoonmaken

Met deze handige methodes kun je vieze lego schoonmaken, technisch lego reinigen en verkleurde lego weer in zijn oorspronkelijke kleur terug krijgen!

Voorjaarsschoonmaak deel 4: The Great Reset van je slaapkamer

Hier het 4e deel van de grote voorjaarsschoonmaak van jouw slaapkamer. Met een heleboel gouden tips and tricks voor een Great Reset van jouw slaapkamer!

Voorjaarsschoonmaak deel 3: The Great Reset van je interieur

Hier het 3e deel van de grote voorjaarsschoonmaak van jouw interieur. Met een heleboel gouden tips and tricks voor een Great Reset van jouw huis!

Voorjaarsschoonmaak deel 2: The Great Reset van je keuken

Hier het 2e deel van de grote voorjaarsschoonmaak van jouw keuken. Met een heleboel gouden tips and tricks voor een Great Reset van de keuken!

Voorjaarsschoonmaak deel 1: The Great Reset van je badkamer

Hier de beste voorjaarsschoonmaak-checklist met 15 schoonmaaktips voor een Great Reset van je badkamer! Zo krijg je de badkamer brandschoon!

In 9 kleine stappen razendsnel de vriezer ontdooien

Je vriezer ontdooien is met deze met deze stapsgewijze handleiding snel gepiept. Dit is de beste en veiligste manier om je vrieskast weer ijsvrij te krijgen.

MEEST GELEZEN

Schoonmaken

Alles wat je moet weten over schoonmaken

Suus deelt haar ervaring om jouw huisje makkelijk en snel schoon te krijgen (en te houden). Suus geeft advies en schoonmaaktips waar je snel mee aan de slag kunt en ook snel mee klaar bent mét resultaat. Alles voor een schoon huisje!

ZOEKEN