ARTIKELEN

Vlekken

Artikelen van Suus met diverse tips en
advies over het verwijderen van vlekken 

Hoe verwijder je spinazie vlekken uit kleding?

Spinazie vlekken verwijder je met deze truc heel makkelijk en het product dat je ervoor nodig hebt, heb je vast en zeker in huis! Weg vlek!

Hoe verwijder je een colavlek uit kleding?

Heb je gemorst met cola op je mooie nieuwe trui? No stress! Gelukkig zijn er drie succesvolle methodes om een colavlek uit kleding te verwijderen.

Hoe verwijder je mascara vlekken uit kleding?

Met deze 3 methodes is het heel simpel om mascara vlekken uit kleding te krijgen. Ga aan de slag en je ziet niets meer van die vieze zwarte of bruine klodder.

Hoe verwijder je hars uit kleding?

Ben je lekker aan het wandelen in het bos, landt er een druppel hars op je schouder. Hier de beste drie manieren om hars uit kleding te verwijderen!

Hoe verwijder je aardbeienvlekken uit kleding?

Aardbeienvlekken uit kleding krijgen is geen lastig karweitje. Hier drie succesvolle methodes om die lelijke aardbeienvlekken uit je kleding te krijgen.

Hoe verwijder je inktvlekken uit kleding?

Heb je een lekke balpen en komt er inkt op je kleding? Geen stress! Gelukkig kun je makkelijk inktvlekken uit kleding verwijderen met de volgende vier methodes.

Hoe verwijder je koffievlekken uit kleding?

Hoe haal je koffievlekken uit kleding? Wees gerust! Er zijn gelukkig drie succesvolle methodes om een koffievlek te behandelen.

Hoe verwijder je nagellak uit kleding?

Je hebt je nagels gelakt, en tóch… in een ongeconcentreerd moment kriebel je aan je mouw en is je kledingstuk geruïneerd. Hoe krijg je nagellak uit kleding?

ZOEKEN