ARTIKELEN

Vlekken

Artikelen van Suus met diverse tips en
advies over het verwijderen van vlekken 

Hoe verwijder je verfvlekken uit kleding?

Of het nou om latexverf, olieverf of acrylverf gaat waarmee er geknoeid is. Met deze methodes krijg je alle soorten verfvlekken uit kleding!

Hoe verwijder je roestvlekken uit kleding?

Komt roest op je kleding terecht dan baal je natuurlijk als een stekker. Gelukkig zijn er drie perfecte methodes om roestvlekken uit kleding te verwijderen.

Hoe verwijder je vetvlekken uit kleding?

Gelukkig zijn alle soorten vetvlekken op dezelfde manier te verwijderen. Hier drie beste methodes om vetvlekken uit kleding te verwijderen.

Hoe verwijder je rode wijnvlekken uit kleding?

Een rode wijnvlek is makkelijk te behandelen, als je maar snel genoeg handelt. Hier 3 beste methodes om die akelige rode wijnvlekken uit kleding te verwijderen.

Hoe verwijder je chocoladevlekken uit kleding?

Heb je chocoladesaus op je kleren gemorst? Geen probleem! Hier 4 succesvolle methodes om die lelijke chocoladevlekken te verwijderen.

Hoe verwijder je bloedvlekken uit kleding?

Ben je gevallen en zit er bloed op je kleding? Goed nieuws. Bloed krijg je makkelijk uit kleding. Hier 3 succesvolle methodes om bloedvlekken te verwijderen.

3 beste manieren om tomatensaus uit kleding te krijgen

Heb je tomatensaus op je shirt geknoeid? Geen paniek! Er zijn maar liefst 3 goede manieren om die lelijke tomatensaus uit kleding te verwijderen.

3 beste tips om theevlekken uit kleding te verwijderen

Een theevlek lijkt rampzalig, maar als je op tijd ingrijpt is hij goed te verwijderen. Hier de beste 3 manieren om theevlekken uit kleding te krijgen.

ZOEKEN